خانم کرباسی
کارشناس تغذیه
وظایف و مسئولیت
- تهیه و تدوین و اجرای برنامه های مربوط به امور تغذیه و رژیم درمانی بیماران.
- تنظیم برنامه بازدید و پایش فرآیند های جاری در ارتباط با برنامه های کلان تغذیه کشوری.
- جمع آوری و تحلیل اطلاعات و آمار مربوط به وضعیت تغذیه ای بیماران.
- ارائه نظرات مشورتی و انجام مشاوره در امور تغذیه و رژیم درمانی برای بیماران بیمارستان.
- تهیه و تدوین برنامه های غذایی هفتگی، ماهانه و فصلی برای بیماران و کارکنان بیمارستان.
- انجام مشارکت های لازم در فعالیت های برون بخشی و درون بخشی با حوزه های مرتبط با تغذیه.
- نظارت بر تهیه، نگهداری، پخت، توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و رژیمهای غذایی با در نظر گرفتن شرایط تغذیه ای.
- شرکت فعال در دوره های کارآموزی، مهارتی و آموزشی در جهت ارتقاء معلومات و توانمندی های شغلی و بکارگیری نتایج آن در انجام وظایف محوله.
- مطالعه و ارزشيابي غذاها و خوراكي هاي بومي و محلي باتوجه به عادات غذايي مردم
- مطالعه كيفيت رشد و نمو افراد در جامعه و يا گروه هاي خاص
- مطالعه و جمع آوري اطلاعات در مورد وضع تغذيه در اجتماعات و گروه هاي مختلف يك شهرستان
- مطالعه و تدوين برنامه هاي مربوط به هماهنگ ساختن امور تغذيه به منظور جلوگيري از كمبودها و يا اشكالات ديگر
- تهيه و تدوين فرمولهاي خاص غذايي براي بيماران طبق دستور پزشك
- تنظيم برنامه هاي هفتگي، ماهانه و فصلي براي تهيه و سرويس غذا
- تهيه و تدوين و اجراي برنامه هاي تحقيقاتي خاص در زمينه درمان با رژيم و تغذيه و همچنين تهيه و اجراي برنامه هاي خاص تغذيه اي در مواقع اضطراري و بروز حوادث در نقاط مختلف استان
- سرپرستي ونظارت بر تهيه و نگهداري، پخت توزيع و مصرف غذا باتوجه به اصول بهداشتي و رژيم غذاها و با در نظر گرفتن مقررات بيمارستاني
- نظارت در انتخاب، سفارش، تحويل، نگهداري مواد غذايي خام ونظارت بر بهداشت مواد غذايي و ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي
- نظارت بر اجراي برنامه هاي آموزشي تغذيه در سطح عمومي، اختصاصي و عالي
- نظارت بر كار و آموزش كاركنان تحت سرپرستي
- انجام امور تغذيه در مراكز بهداشت مادر و كودك
- آموزش تغذيه در سطح عمومي و مقدماتي در زمينه هاي مختلف نقش غذا، انواع غذا، مواد مغذي و لزوم غذا براي سلامت و غيره
- پيشنهاد انجام آزمايشات لازم از مواد غذايي وخام و پخته
- دادن نظرات مشورتي و همكاري با بيماران و يا ساير كاركنان بيمارستان و يا واحدهاي ديگر در مور تغذيه و رژيم هاي مربوط
- اجراي برنامه هاي آموزشي غيرمستقيم به مصرف كنندگان به منظور ترغيب آنان به مصرف اغذيه و خوراكي هاي جديد و يا غيرمتداول
- جمع آوري آمار واطلاعات در مورد تغذيه و مواد غذايي در سطح عمومي و يا در موارد خاص نظير كودكان، مادران و يا در زمينه ارتباط موجود بين تغذيه و جنبه هاي اجتماعي و اقتصادي مربوط
- آموزش اصول رژيم شناسي و يا رژيم هاي درماني در سطح آموزشگاه هاي علوم تغذيه، پرستاري و غيره
- مطالعه و جمع آوري اطلاعات و ارزشيابي آمار حياتي و انتريومتريك رشد و تكامل و كمبودهاي تغذيه اي در اجتماعات و گروه هاي مختلف يك شهرستان
- شركت در تنظيم برنامه هاي مربوط به توليد، نگهداري، توزيع و امور بازرگاني مواد غذايي
- شركت در تنظيم برنامه هاي مربوط به آموزش تغذيه در سطح عمومي يا اختصاصي
- دادن نظارت مشورتي در زمينه امور تغذيه واحدهاي اجرايي و يا آموزشي مربوط در صورت لزوم
- همكاري در كنترل تبليغات و آگهي هاي تجارتي درباره مواد غذايي باتوجه به اصول تغذيه
- انجام ساير امور مربوط