x

اعطای جایزه علمی نخبگان پزشکی البرز به جناب آقای دکترمحسن پورعزیزی متخصص و جراح چشم قرنیه

شصت و دومین دوره جایزه البرز، قدیمی ترین جایزه علمی کشور با بیش از ۶۰ سال قدمت، دوشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور آقایان دکتر ذولفی گل وزیر علوم، دهقانی فیروزآبادی رئیس بنیاد ملی نخبگان، حجت‌الاسلام خاموشی رییس سازمان اوقاف، سیدافقهی قائم مقام بنیاد علمی نخبگان و جمعی از مدیران ارشد وزارت علوم و بهداشت و روسای دانشگاه‌ها و نخبگان سراسر کشور برگزار شد.
در این مراسم از آقای دکتر محسن پورعزیزی، متخصص چشم و فلوشیپ بیماری های قرنیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بخش نخبگان پزشکی کشور تقدیر بعمل آمد.
ریاست و مدیریت بیمارستان فیض این موفقیت را به ایشان و همکاران و جامعه فرهیخته و متعهد کشور و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مدیر و اعضای محترم گروه چشم تبریک و تهنیت عرض می نمایند .