پیام تسلیت رییس بیمارستان فیض به مناسبت درگذشت چهره ماندگار و بنیانگذار بیمارستان فیض

اخبار

در پی درگذشت  خیر نیک اندیش حاج علی آقا فیض، پیام تسلیتی ازطرف رئیس مرکز آموزش درمانی فیض صادر شد که متن آن بدین صورت است:

انا لله و انا الیه راجعون

ضایعه ارتحال شادروان مرحوم حاج علی فیض خیر ارجمند و نیک اندیش عرصه سلامت که آثار ارزشمند وجودی شان برای نیازمندان خصوصا در عرصه سلامت ماندگار خواهد ماند ، موجب تاثر و تاسف گردید.

اینجانب این ضایعه را حضور  بیت داغدار، جامعه خیرین سلامت، خانواده بزرگ دانشگاه و همکاران مرکز آموزشی درمانی فیض و مردم شریف اصفهان تسلیت عرض می نمایم.

از درگاه خداوند سبحان برای آن فقید سعید رحمت و مغفرت و غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

امیدواریم بازماندگان رهرو کارهای خیر آن عزیز سفرکرده و مرحوم حاج عبدالعلی فیض بخصوص در امر ادامه پروژه طرح توسعه ساختمان بیمارستان فیض باشند.

دکتر علی صالحی