برگزاری حلسه شورای پژوهشی گروه چشم

در روز پنجشنبه ۹۶/۱۱/۲۶ حلسه شورای پژوهشی گروه چشم با حضور اعضاء شورا  با طرح و بررسی عناوین و پروپوزال دستیاران و دانشجویان پزشکی در محل کلاس درس تشکیل شد.

انتخابات مدیر گروه چشم

روز پنج شنبه ۹۶/۱۱/۲۶ جلسه شورای گروه چشم برگزار شد و در این جلسه با حضور نماینده دانشکده پزشکی ، جناب آقای دکتر سیاوش ، اتنخابات مدیر گروه برگزار گردیدو نتایج بدست آمده به دانشکده پزشکی منعکس شد.

کنفرانس ادواری گروه چشم

کنفرانس ادواری گروه چشم در تاریخ ۹۶/۱۱/۲۶  تحت عنوان چوان سازی اطراف چشم برگزار شد.ابتدا نماینده شرکت سیناژن در خصوص محصولات شرکت توضیحاتی ارائه نمود پس از ان آقای دکتر زندی و آقای دکتر اشراقی سخنرانی خود را در مورد روشهای جراحی و غیر جراحی و عوارض احتمالی جوان سازی اطراف چشم را بیان نموده ودر انتها جلسه پرسش و پاسخ انجام شد.

خانه سلامت معاونت فرهنگی اجتماعی منقطه ۱۵ شهرداری اصفهان

خانه سلامت  معاونت فرهنگی اجتماعی منقطه ۱۵ شهرداری اصفهان با همکاری روابط عمومی مرکز آموزسی درمانی فیض با حضور جناب آقای دکتر علی صالحی فوق

تخصص شبکیه و عضو هیات علمی روز چهارشنبه ۹۶/۱۱/۲۵ جهت مدعوین در فرهنگسرای اندیشه شهر خوراسگان برگزار شد .که دراین برنامه به سولات چشم پزشکی حاضرین توسط اقای دکتر صالحی پاسخ داده شد.

مدیریت استرس

کلاس مدیریت استرس و کنترل خشم توسط اقای طاهریان کارشناس ارشد روانشناسی روز سه شنبه ۹۶/۱۱/۲۴ در سالن کنفرانس کلینیک برگزار شد.

جراحی شبکیه چشم به روش جدید

‍عمل ویترکتومی عمیق بر روی بیماری که در اثر بیماری دیابت دچار خونریزی مزمن زجاجیه و به دنبال آن کاهش شدید بینایی شده بود در مرکز آموزشی درمانی فیض شنبه ۱۴ بهمن ماه انجام شد.شایان ذکر است روزانه بین۵-۳ عمل ویترکتومی عمیق به روش جدید که نسبت به روش قدیم سریعتر و باحداقل عوارض (عدم خونریزی و..) با وسایل ظریف ونازک (گیج ۲۳ ) دراین مرکزتوسط اساتید شبکیه انجام می شود.

جلسه پرسش و پاسخ

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی فیض نشست صمیمی همراه با جلسه پرسش و پاسخ با حضور ریاست و مدیریت و مسئولین ارشد بیمارستان روز پنجشنبه دوازدهم بهمن ماه همزمان با اولین روز دهه فجر انقلاب اسلامی در سالن کنفرانس مرکز برگزار شد.و به سوالات کارکنان توسط مسئولین پاسخ داده شد.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز آموزشی درمانی فیض RSS